Jedz, bo głodówka jest fatalna

Trzeba
jeść, aby redukować
zbędne kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Optymalnie podawać
razem białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są też tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz wtedy, gdy
konsumujemy za dużo kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w planie
żywienia. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować około 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze dają sytość oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie napędza kilogramów. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy dziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają bardzo
dużo cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce konsumuje się po
jedzeniu, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są niezwykle zdrowe. Po godzinie 18.00 nie powinno
się zjadać owoców, bo nie strawi się
ich przed snem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia musi skonsumować
każda dama, aby
skutecznie
strawić oraz poprawić własny metabolizm.
Najlepsze jedzenie
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób błyskawiczny. Dlatego powinno się
zaplanować racjonalne gubienie
kilogramów.

 tabletki odchudzające calominal

tabletki na odchudzanie opinie 2014